SØG
Søg
No Eng
Forside
• Produktkatalog
• Om
• Kontakt
Lukke
Hjem » Om

Om CTM Lyng

CTM Lyng AS er Norges førende producent og leverandør af hjemmesikkerhedsprodukter, velfærdsteknologi, energiøkonomi samt lys og varmeforvaltning til alle typer bygninger, kendt under mærkerne mKomfy®, mTouch®, Microsafe® og Centrol®. Vi distribuerer vores produkter via el-grossister.

Vi tilbyder alt fra produktudvikling til produktion og distribution. 

KORTREJSTE PRODUKTER

Vores produktions-faciliteter i Vanvikan ved Trondheimsfjorden har en af Europas mest moderne maskinparker.

Ved at producere vores produkter her i Midt-Norge har vi fuld kontrol over kvaliteten i alle faser og kan hurtigt løse eventuelle udfordringer.

Produkter baseret på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed er nøglen til en tilfreds kunde. Med os som din leverandør kan du være sikker på, at der er taget hånd om dette.

Vi er altid tilgængelige og giver serviceanmodninger højeste prioritet.
For os er god og kompetent service nøglen til et godt samarbejde med vores kunder. Vores ringteam reagerer altid og støttes af vores erfarne forhandlere og ingeniører, hvilket betyder, at alle tjenester løses på den hurtigste og bedste måde.

Vi “tager konsistensen af, hvilke produkter vi leverer”, og at de normalt bruges efter normal arbejdstid, og har derfor etableret en 24/7/365 service-telefon, som sikrer, at vores kunder eller brugerne af produkterne altid får svar.

SERVICE & GARANTI

Hos CTM Lyng udvikler og fremstiller vi selv alle vores produkter og er meget opsatte på at give vores kunder kvalitet på alle niveauer.

Vi giver 7 års garanti på alle produkter med “on/off”-funktion. Eksempler på dette er termostater og bevægelsesfølere (uden dim).
Vi giver 5 års garanti på alle produkter med “dim”-funktion.